Behandelingen

BEGELEIDING

Ieder mens is uniek

Ieder mens en iedere situatie is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. We bespreken uitgebreid je vragen en behoeften en bepalen het doel dat je wilt bereiken. Samen gaan we bekijken wat voor jou de juiste aanpak is. Regelmatig bekijken we of we op de goede weg zitten. In onderstaande blokken zie je de hulpvormen die ik je kan bieden.

Hoe kan ik jou helpen?

Coaching & Counseling

Het leven kan soms best lastig zijn en voor uitdagingen zorgen. Dan kan het heel fijn zijn om samen met iemand jouw ervaringen en mogelijkheden op een rijtje te zetten. Met coaching help ik jou een positief veranderingsproces door te maken. Met counseling onderzoeken we samen een onderliggend probleem. Ieder mens en iedere situatie is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. Samen kijken we wat voor jou de juiste aanpak is en welk vorm van coaching of counseling het beste bij jou past.

Meer informatie

Therapie

Iedereen kan in zijn leven dingen meemaken die veel impact hebben. Gebeurtenissen die soms moeilijk te begrijpen of te accepteren zijn. Individuele therapie is psychologische hulpverlening. Dat klinkt misschien zwaar, maar dat hoeft het niet te zijn. Ik help je meer inzicht te krijgen in je eigen denken, voelen en handelen. Je wordt bewuster van andere keuzemogelijkheden, perspectieven en hulpbronnen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en nieuwe vaardigheden. Ook is het mogelijk om de emotionele lading van een heftige gebeurtenis of angst te halen door middel van EMDR. We onderzoeken welke vorm van therapie het meest geschikt is voor jou.

Meer informatie

Werken aan je relatie

Elke relatie heeft zijn pieken en dalen. Soms kun je het gevoel hebben dat jullie elkaar niet begrijpen, maken jullie vaker ruzie of heb je het gevoel dat er een afstand tussen jullie is. Jullie hoeven dit niet zelf op te lossen. Ik ga met jullie in gesprek om erachter te komen wat jij en je partner van elkaar nodig hebben. Jullie gaan samen problemen oplossen, niet alleen door verandering, maar ook door acceptatie van de onderlinge verschillen. Hoe fijn zal het zijn, als jullie met een beter gevoel in jullie relatie staan.

Meer informatie

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday