Imre Bunnik

Over mij

Ik ben Imre Bunnik, een persoonlijk counselor die jou kan begeleiden bij de uitdagingen die het leven je geeft. Dankzij diverse beroepsopleidingen, mijn levenservaring en persoonlijkheid ben ik goed in staat om contact en verbinding te maken en aan te sluiten bij jouw belevingswereld. Ik zal je inspireren en motiveren op een manier die het beste bij je past, omdat ik mij goed kan inleven in jouw situatie. In mijn praktijk werk ik met jongeren, volwassenen en stellen.

Mijn visie
• Iedere ervaring doet ertoe
• Mensen zijn verbonden met elkaar
• Lichaam en geest werken als één geheel
• Je mag er zijn zoals je bent! 

 

 

 

Mijn kennis
• Ik ben geschoold in:
o Transpersoonlijke Psychologie
o MCTa Metacognitieve Therapie
o NLP
o EMDR
o Natuurgeneeskunde
o IBCT Relatietherapie
• en bovenal gevormd door wat het leven te bieden heeft.

Jij en ik
Graag draag ik bij aan je welbevinden en persoonlijke groei. Als persoonlijk counselor ga ik samen met jou op zoek naar patronen in gebeurtenissen en ervaringen in jouw leven. We gaan kijken naar de rode draad daarin en de betekenis die jij eraan geeft. Waarom overkomen bepaalde gebeurtenissen jou keer op keer? Zou het leven je iets kunnen vertellen? Welke invloed heb je zelf op jouw leven? Ik wil je helpen om meer grip te krijgen op je levenssituatie.

REFERENTIES

Wat anderen over mij zeggen...

“Imre is een zeer fijne gesprekspartner. Hij neemt goed de tijd voor je (een uitloop van een half uur? Geen probleem!) en heeft oprechte interesse. Iets dat zeker niet altijd vanzelfsprekend is in dit beroepsveld. Hij bereidt zich goed voor op iedere sessie, waardoor ik geen moment het idee heb ‘zomaar een client te zijn’.

De dynamiek tijdens een sessie is natuurlijk en fijn. Imre laat je praten en luistert écht naar je. Maar verwacht geen ja-knikker. Op de juiste momenten neemt hij de regie van je over en houdt hij je op doeltreffende wijze de gewenste spiegel voor.
Zijn behandelingen of gesprekken kennen enerzijds een gedegen basis, maar komen niet zomaar uit een boekje. Dat hij legio inspirerende boektitels kan aanraden is dan weer gunstig. Imre’s therapievorm is wat mij betreft niet in een hokje te stoppen. Zweverig? Zeker niet! Huis-tuin- en-keuken-psychologie? Ook niet! Ga het gewoon ervaren zou ik zeggen, maak vooral eens kennis. O ja. En de koffie is uitstekend!”

– Merijn (39)

“Elk gesprek nieuwe inzichten en een licht gevoel. Imre bezit een talent om in korte tijd het grotere plaatje bij mijn hulpvraag te zien en weet me met tact- en liefdevolle begeleiding tot de kern daarvan te brengen.
De gesprekken zijn van een bepaald soort lichtheid die heel aangenaam is en zijn praktijksetting is comfortabel. Een beetje alsof je bij een goede, wijze vriend langsgaat.
Gelijktijdig weet Imre goed mijn draagvlak in te schatten en waarborgt hij ten alle tijde de vrijheid en veiligheid om mijn stukken in een voor mij passend tempo te doorlopen en delen.
Eigenlijk verlaat ik elk gesprek met nieuwe inzichten en een licht gevoel!”

– Guusje (30)

Kennismaken

Laten we beginnen met kennismaken. Je hebt geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult van 30 minuten. Ik ben te bereiken op 06 83 62 69 34 of imre@vitaecounseling.nl. In dit half uur verkennen we kort je hulpvraag en ervaren we of er een fijne ‘klik’ is. Dit gesprek kan eventueel ook telefonisch of via videobellen plaatsvinden.

Over mij

Wat anderen over mij zeggen

Romy Timmer
Romy Timmer
2023-11-06
Imre is een warme, toegankelijke therapeut. Ik kwam terecht bij Imre om EMDR te krijgen tegen mijn rijangst. Hij heeft mij geholpen om onderliggende overtuigingen over mezelf te ontdekken en mij handvatten en inzichten te geven om hiermee om te gaan. Dit doet hij met veel rust, waardering en scherpe vragen. Ik ben heel blij dat ik bij Imre terecht ben gekomen!
ineke elzendoorn
ineke elzendoorn
2023-11-01
Ik heb Imre als een hele toegankelijke, warme en professionele coach ervaren. Ik voelde mij snel op mijn gemak, wat belangrijk is om je echt open te kunnen stellen. In onze gesprekken kwam ik al snel tot nieuwe inzichten met de hulp van Imre. Voor mij viel veel op zijn plaats met deze inzichten, iets wat bij therapieën in het verleden niet was gelukt. Dit gaat mij zeker helpen om in de toekomst beter in balans te blijven.
Martine Tekelenburg
Martine Tekelenburg
2023-08-30
Hele fijne coach die echt stap voor stap je dingen laat zien die je precies op dat moment nodig hebt. Hij straalt een rust uit wat je een comfortabel gevoel geeft maar is ook niet bang om soms even goed de spiegel voor te houden. Precies wat voor mij werkt! Ik gun iedereen zo’n coach!
Ingrid Jongstra
Ingrid Jongstra
2023-07-09
Via een EMDR sessie met Imre gewerkt aan mijn vliegangst. Een diepgewortelde angst op deze manier aanpakken is spannend en onbekend maar Imre zorgt voor een fijne en veilige omgeving waarin er vertrouwen ontstaat om je volledig over te geven aan deze methodiek. Dit leverde mij voldoende zelfvertrouwen op om de uitdaging aan te gaan en heb een zeer ontspannen heen- en terugvlucht ervaren een aantal weken na de sessie. Het is een therapie die niet zomaar te beschrijven is maar raad het zeker aan! Imre is een fijn en empatisch persoon die echt naar je luistert en meedenkt.
Maureen van der Velden
Maureen van der Velden
2023-04-06
Ik prikte maar een naam op Google….. Het was dus puur geluk, maar wat ben ik blij dat ik bij deze therapeut ben beland! Ik zat in een zeer ingewikkeld rouwproces, wat gewoon té zwaar was om in je eentje door te maken. Vanaf de eerste keer wist Imre bij mij precies de juiste snaar te raken. Waar nodig, gaf hij tegengas en stuurde me een betere denkrichting op en elke keer wist hij me met precies de juiste woorden troost te bieden. In de daaropvolgende sessies slaagde hij er telkens in om me een stukje van mijn stabiliteit terug te geven. Onze gesprekken waren bijzonder en warm en als ik aan het einde in de auto stapte, had ik weer hoop op een betere toekomst. Imre is iemand die zichzelf een gelukkig mens vindt omdat hij oprecht houdt van het werk dat hij doet. Die passie is voelbaar en komt ten goede aan de mensen die hij tegenover zich heeft. Inmiddels gaat het een stuk beter met mij en zonder enige twijfel heeft Imre daar een grote bijdrage aan gehad. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor.
Esther Scheffener
Esther Scheffener
2023-03-01
Imre heeft mij enorm geholpen door zijn zeer menselijke, rustige, persoonlijke en betrokken manier van toenadering en de hulp die daaruit voorvloeit. Door de impact die dat geeft, voel je je gehoord, gezien, bijzonder, mooi en vooral ook bevrijd. Het is een cadeau om samen met hem de oplossing tot lucht en ruimte te vinden om daardoor te kunnen zijn wie je bent.
Mark Bos
Mark Bos
2023-02-06
Imre gevonden door te zoeken op een psycholoog in Leusden. Bij eerste gesprek al hele goede klik en erg fijne gesprekken gehad. Imre wist mij op een fijne wijze tot inzichten te komen en meer over mijzelf te leren.
Susan Wevers
Susan Wevers
2022-06-25
Imre biedt altijd een luisterend oor. Hij wil écht weten hoe het met je gaat. Hij geeft je de ruimte om je verhaal te doen in een veilige omgeving. Bovendien vraagt hij door als je zelf niet goed de vinger kan leggen op wat er speelt, zodat je zelf tot de kern kan komen. Dat maakt hem als mens én als coach/counselor een heel prettig persoon.
Fangky Lim
Fangky Lim
2022-06-24
De rust en de veiligheid die Imre je biedt zijn van zo'n aard dat je je helemaal open durft te stellen. Hierdoor wordt de mogelijkheid om werkelijk tot de kern te komen voor jouzelf zichtbaar en bereikbaar. Imre neemt je hierbij op professionele, respect- en liefdevolle manier mee op pad om te arriveren bij je eigen antwoorden.
P V
P V
2022-06-13
Na twee gesprekken was het voor mij duidelijk wat ik moest veranderen om de boel weer op de rit te krijgen. Goede feedback, ik zou zeker terug komen als het nodig is. Danny

Imre Bunnik - media

(Podcast) Aan tafel bij Bindi: Imre, persoonlijk counselor bij Vitae Counseling. Over spiritualiteit, het vinden van je levensmissie en je persoonlijke mantra.

Benieuwd? Klik hier.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday