Buitengewone Ervaringen

THEMA

Counseling Buitengewone Ervaringen

Soms hebben mensen ervaringen die niet lijken te passen in het normale wereldbeeld. Spontane transcendente of mystieke ervaringen, telepathie (helderziend, -horend en -voelend), uittredingen en visioenen. Ook kunnen mensen bijna-dood-ervaringen meemaken, contact hebben met overledenen, besef van tijdloosheid hebben en diepe verbondenheid ervaren.

Wanneer je dit meemaakt, kan dat heel heftig of beangstigend zijn. Waarom ervaar ik deze dingen? Wat is echt, wat is fantasie?

Belangrijk is het om rust en een basis te vinden in jezelf en je te realiseren wie en wat je bent. Iedere ervaring doet er toe en mag er zijn.

 

Wist je dat meer dan de helft van de westerse bevolking paranormale ervaringen heeft meegemaakt? Je werkelijkheidsbeleving wordt niet alleen begrensd door de praktische beperking van je zintuigen, maar ook door het collectieve bewustzijn van de cultuur, samenleving, gemeenschap of groep waarvan je deel uitmaakt. Toch kan jouw waarneming en creativiteit die begrenzing overstijgen: je bent je bewust van andere dimensies of aspecten van de werkelijkheid die je niet kunt begrijpen of verklaren vanuit de denkbeelden die in de samenleving worden geaccepteerd of gedeeld. Samen bekijken we je ervaringen en gaan we opzoek naar wat het voor je zou kunnen betekenen op spritueel niveau, maar vooral ook op het niveau van de aardse realiteit.

Ieder mens is uniek en bijzonder en heeft gevoeligheden, speciale gaven en talenten die ingezet kunnen worden om je leven vorm te geven.

Hoe zouden jouw buitengewone ervaringen in je leven, jou verder op weg kunnen helpen?

OVER MIJ

Wie ben ik?

Mensen begeleiden vormt de rode draad in mijn leven. Mensen mogen ondersteunen bij uitdagingen in hun leven maakt mij gelukkig en dankbaar. Dankzij diverse beroepsopleidingen, mijn levenservaring en mijn persoonlijkheid ben ik goed in staat om contact te maken met mensen. Ik kan mij goed inleven in hun situatie en daardoor lukt het mij om mensen te inspireren en te motiveren op een manier die het beste bij hen past. In mijn praktijk werk ik met jongeren en volwassenen.

Centraal in mijn manier van werken staat de visie dat mensen verbonden zijn met elkaar. Evenals de overtuiging dat lichaam en geest als één geheel zijn en dat iedere ervaring ertoe doet. Tijdens de counselingsessies ontstaat er, vanuit een veilige omgeving en respect, echt contact. Je mag er zijn zoals je bent!

Ik ben geschoold in transpersoonlijke psychologie, NLP en natuurgeneeskunde en bovenal gevormd door wat het leven te bieden heeft.

Als (trans)persoonlijk counselor ga ik samen met jou op zoek naar patronen in gebeurtenissen, ervaringen in jouw leven en gaan we op zoek naar de rode draad daarin en de betekenis die je eraan geeft. Waarom overkomen bepaalde gebeurtenissen jou keer op keer?  Zou het leven je iets kunnen vertellen? Welke invloed heb je op jouw leven?

Graag wil ik je helpen om meer zicht te krijgen op wat werkelijk van belang is voor jou en hoe je betekenis kunt geven aan de gebeurtenissen, waardoor je meer grip kunt krijgen op je levenssituatie.

Graag draag ik bij aan je welbevinden en persoonlijke groei.

Imre Bunnik

OVER MIJ

Wat anderen over mij zeggen

C. Groen
C. Groen
2024-04-03
Een hele fijne coach! Imre heeft de gave om iets bij je in beweging te zetten. Wat zijn geheim is? Ik denk een combinatie van kennis, intuïtie en snel de juiste woorden vinden. Hij is helemaal aanwezig en ook als cliënt mag je er helemaal zijn. En dat werkt!
Sjoerd van der Steen
Sjoerd van der Steen
2024-03-22
Imre heeft me begeleid tijdens een coachingstraject en ik heb me enorm op mijn gemak gevoeld bij hem. Wat ik vooral waardeerde, was dat ik niet precies wist wat mijn hulpvraag was, maar wel wist dat ik hulp nodig had. Imre heeft me geholpen om duidelijkheid te krijgen en heeft me stap voor stap begeleid naar waar ik wilde zijn. Ik ben zeer tevreden over zijn aanpak en zou het aanraden aan iedereen die zich niet lekker in zijn vel voelt. Dank je wel, Imre.
Ilona
Ilona
2024-03-14
Imre is een hele fijne therapeut. Na de uitvoerige intake gaf hij aan wat voor traject hij wilde doorlopen, maar dat ik het ook mocht aangeven als ik een bepaalde werkwijze niet fijn vond. Dat gaf mij het gevoel dat wij gelijkwaardig waren, wat voor mij goed werkte. Eigenlijk ging het traject veel sneller dan verwacht. Hij doorziet snel patronen en geeft concreet aan waar het probleem zit. Door zijn heldere en duidelijke reflectie kwam ik snel tot de kern. Hij gaf mij praktische adviezen waar ik goed mee uit de voeten kan. Ik heb bepaalde issues waar ik al lang 'last' van had zo vrij snel kunnen aanpakken. In korte tijd voelde ik me stukken beter. Ik ben heel tevreden!
Romy Timmer
Romy Timmer
2023-11-06
Imre is een warme, toegankelijke therapeut. Ik kwam terecht bij Imre om EMDR te krijgen tegen mijn rijangst. Hij heeft mij geholpen om onderliggende overtuigingen over mezelf te ontdekken en mij handvatten en inzichten te geven om hiermee om te gaan. Dit doet hij met veel rust, waardering en scherpe vragen. Ik ben heel blij dat ik bij Imre terecht ben gekomen!
ineke elzendoorn
ineke elzendoorn
2023-11-01
Ik heb Imre als een hele toegankelijke, warme en professionele coach ervaren. Ik voelde mij snel op mijn gemak, wat belangrijk is om je echt open te kunnen stellen. In onze gesprekken kwam ik al snel tot nieuwe inzichten met de hulp van Imre. Voor mij viel veel op zijn plaats met deze inzichten, iets wat bij therapieën in het verleden niet was gelukt. Dit gaat mij zeker helpen om in de toekomst beter in balans te blijven.
Martine Tekelenburg
Martine Tekelenburg
2023-08-30
Hele fijne coach die echt stap voor stap je dingen laat zien die je precies op dat moment nodig hebt. Hij straalt een rust uit wat je een comfortabel gevoel geeft maar is ook niet bang om soms even goed de spiegel voor te houden. Precies wat voor mij werkt! Ik gun iedereen zo’n coach!
Ingrid Jongstra
Ingrid Jongstra
2023-07-09
Via een EMDR sessie met Imre gewerkt aan mijn vliegangst. Een diepgewortelde angst op deze manier aanpakken is spannend en onbekend maar Imre zorgt voor een fijne en veilige omgeving waarin er vertrouwen ontstaat om je volledig over te geven aan deze methodiek. Dit leverde mij voldoende zelfvertrouwen op om de uitdaging aan te gaan en heb een zeer ontspannen heen- en terugvlucht ervaren een aantal weken na de sessie. Het is een therapie die niet zomaar te beschrijven is maar raad het zeker aan! Imre is een fijn en empatisch persoon die echt naar je luistert en meedenkt.
Maureen van der Velden
Maureen van der Velden
2023-04-06
Ik prikte maar een naam op Google….. Het was dus puur geluk, maar wat ben ik blij dat ik bij deze therapeut ben beland! Ik zat in een zeer ingewikkeld rouwproces, wat gewoon té zwaar was om in je eentje door te maken. Vanaf de eerste keer wist Imre bij mij precies de juiste snaar te raken. Waar nodig, gaf hij tegengas en stuurde me een betere denkrichting op en elke keer wist hij me met precies de juiste woorden troost te bieden. In de daaropvolgende sessies slaagde hij er telkens in om me een stukje van mijn stabiliteit terug te geven. Onze gesprekken waren bijzonder en warm en als ik aan het einde in de auto stapte, had ik weer hoop op een betere toekomst. Imre is iemand die zichzelf een gelukkig mens vindt omdat hij oprecht houdt van het werk dat hij doet. Die passie is voelbaar en komt ten goede aan de mensen die hij tegenover zich heeft. Inmiddels gaat het een stuk beter met mij en zonder enige twijfel heeft Imre daar een grote bijdrage aan gehad. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor.
Esther Scheffener
Esther Scheffener
2023-03-01
Imre heeft mij enorm geholpen door zijn zeer menselijke, rustige, persoonlijke en betrokken manier van toenadering en de hulp die daaruit voorvloeit. Door de impact die dat geeft, voel je je gehoord, gezien, bijzonder, mooi en vooral ook bevrijd. Het is een cadeau om samen met hem de oplossing tot lucht en ruimte te vinden om daardoor te kunnen zijn wie je bent.
Mark Bos
Mark Bos
2023-02-06
Imre gevonden door te zoeken op een psycholoog in Leusden. Bij eerste gesprek al hele goede klik en erg fijne gesprekken gehad. Imre wist mij op een fijne wijze tot inzichten te komen en meer over mijzelf te leren.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday